5
Fudbal

DUGO ČEKANA BOMBA: Bivši napadač Intera stiže u Zvezdu!?

Objavljeno: 29.12.14 u 17:31

Napadač italijanske Parme Išak Belfodil nalazi se na meti čelnika Crvene zvezde!

Kako prenosi Blic, crveno-beli su u potrazi za napadačem, a Belfodil bi definitivno bio veliko pojačanje ukoliko klub bude mogao da ispuni njegove finansijske uslove.

Naime, Belfodil je još uvek mlad igrač, rođen je 1992. godine, a svojevremeno je dobio i nadimak ‘novi Benzema’ pošto je u periodu od 2009. do 2012. godine branio boje Liona.

Leta 2012. godine prešao je u Parmu iz koje je prošle solidne sezone (33 utakmice/8 golova u Seriji A), privukao pažnju Intera koji je otkupio polovinu njegovog ugovora.

U sezoni 2013/14 odigrao je osam mečeva za Inter, ali nije postigao nijedan gol, da bi potom šest meseci proveo na pozajmici u Livornu.

Letos se vratio u Parmu, ali nema veliku minutažu, pa bi opcija prelaska ili pozajmice u Crvenu zvezdu moglo da bude dobro rešenje.

Koliko je realno očekivati da u Crvenu zvezdu dođe napadač iz Serije A?

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Evo sve trci , bolje da ode u 3 rang italijanske nego da igra za klub koji umire lagano u ligi koja nestaje u zemlji u kojoj zivot prestaje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter