15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU POJAČANJA U HUMSKU: Partizan vraća bivšeg beka?

Objavljeno: 28.12.14 u 10:31

Tokom predstojeće zimske pauze, ekipa Partizana bi, pored nove uprave, mogla da doživi i nekoliko bitnih kadrovskih promena u igračkom sastavu.Kako piše Sportski žurnal, na put ka Humskoj mogao bi da krene bivši igrač crno-belih, desni bek Aleksandar Miljković (24) koji bi se na taj način vratio u ekipu iz koje je otišao posle godinu i po dana.

Kao što je poznato, pozicija desnog beka u Partizanu je oslabljena zbog teške povrede Miroslava Vulićevića koji je u prvom delu sezone obavljao sjajan posao.

Sadašnji defanzivac Brage figurira kao snažan kandidat da popuni ovu rupu. Pored njega, spekuliše se i o Branislavu Miloševiću, sadašnjem članu Rada i o Aleksandru Todorovskom, igraču Šturma.

Miljković je za crno-bele upisao 138 odigranih susreta i za to vreme je postigao pet golova. Po odlasku u Bragu našao se u senci drugih igrača, a za drugi tim ovog kluba je odigrao tek dva susreta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

15 Komentara

  1. Samo dovode rupe koje ne mogu u drugim klubovima ni minuta da odigraju negi igraju za B timove..smesno
    Ako vec takve igrace dovode nek dovedu Krasica koji bar nesto i zna o fudbalu a ne igra uopste zadnje dve godine..

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno smesno pa dovode ponovo sve igrace koji nigde nisu uspeli pa sta ce nam,JEL to STRUCNOST nove uprave da dovodi koga bilo a hoce u Evropu,

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja mislio nova uprava novi igraci boljeg kalibra Ali ovo je dokaz da partizanom vlada samo jedan covek Zecevic predhodni sadasnji to su sve pijuni koji rade za jega

    0
    0
    Odgovori
  4. ako njega dovedu onda stvarno nista nisu drugaciji od djurica i kompanije…sramota,taman voja kapiten ode i ne vredi moramo da imamo jedng nestretnika u ekipi…pa zar vam nesto ne govori to sto je za godinu dana odigra samo 2 utakmice i to za drugitim brage,koja ima najgoru ekipu uzadnjih 10 godina….sram vas bilo ako ga vratite….

    0
    0
    Odgovori
  5. Kada se setim koliko smo se patili svi da ga nekome uvalimo, i koliko se slavilo kada je otišao… Ne mogu da verujem… Da li je pojačanje kiks igrač koji je odigrao dve utakmice u poslednjih godinu ipo dana???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter