3
Domaći fudbal

REŠENJE ZA ŠPIC: Zvezda naciljala reprezentativca Nigerije

Objavljeno: 28.12.14 u 22:08

Opšte je poznato da Crvena zvezda grozničavo traži rešenje u špicu napada pošto je bila hronično neefikasna u prvom delu sezone, a pored toga najbolji strelac tima Đorđe Rakić se seli u Kinu.

Kako pišu Novosti rešenje bi mogao da bude reprezentativac Nigerije, 23-godišnji Fuad Gbolahan Salami, igrač tamošnjeg prvoligaša Vari Vulfsa koji je za nacionalni tim zabeležio 11 nastupa i postigao dva gola. S obzirom na to jasno je da sigurno nije jeftin odnosno da će Zvezda morati duboko da zavuče ruku u prazan džep kako bi ga angažovala.

Zvezdi su menadžerske agencije ponudile nekoliko igrača koji bi istopg trenutka mogli da stignu u Ljutice Bogdana, ali izgleda da je izbor pao baš na Salamija koji je klasična „devetka“ – centarfor razbijač, koji je visok 188 santimetara i težak 80 kilograma.

Pre Vulfsa Salami je igrao još za takođe nigerijske klubove Sanšajn i Šuting.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. od 11 tekme 2 gola.pa gde to moze da bude spic… a da ga debelo platimo i posle zvezda u dugovima.takvog igraca imamo i kod nas sta ce nam stranac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter