0
Domaći fudbal

ISKUSNI DEFANZIVAC O POVRATKU U PARTIZAN: Moja želja nije sporna

Objavljeno: 28.12.14 u 08:35

Iskusni defanzivac, Nemanja Tubić (30), raskinuo je ugovor sa ekipom BATE Borisova i kao zapeta puška čeka poziv bivšeg kluba – Partizana.

U razgovoru za Sportski žurnal, Tubić, koji se odmara na Zlatiboru, ne negira da ne bi mnogo razmišljao ukoliko bi usledio poziv nove uprave tima iz Humske:

– Moja želja da se vratim u Partizan je najmanje sporna – kazao je Tubić.

Iako se prethodnih dana Tubić već spominjao u javnosti kao potencijalno pojačanje, on kaže da direktnih kontakata sa upravom crno-belih nije bilo, ali da je njegov menadžer pričao sa ljudima iz Partizana:

– Mene niko nije zvao, menadžera jeste… – iskren je Tubić.

Ukoliiko bi crno-beli odlučili da vrate ovog igrača u svoje redove, za njega ne bi bilo potrebno izdvajanje novca iz budžeta za uplatu obeštećnjea pošto je on raskinuo saradnju sa BATE-om.

– Raskinuo sam ugovor sa Bate Borisovom. U Belorusiju sam, inače, otišao zbog Evrope. Zadovoljan sam, vratio sam se ozbiljnom fudbalu posle pola godine pauze – podvukao je Tubić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter