0
Fudbal

DA JE BILO VIŠE PAMETI: Umesto Rijeke Zvezda je mogla da uzme Čelsijeve milione

Objavljeno: 28.12.14 u 23:35

Da Čelsi ništa ne prepušta slučaju kada mu neki igrač zapadne za oko to je odavno poznato, a najnoviji primer je slanje delegacije kluba u Rijeku zbog eventualnog dogovora u vezi transfera hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića u tim sa Stamford Bridža.

Najbolji fudbaler HNL-a, koji je u jesenjem delu sezone na 27 utakmica igrajući za tim sa Kantride postigao 26 golova, uskoro bi mogao da postane saigrač Baneta Ivanovića i Nemanje Matića ukoliko klub iz Istre prihvati ponudu engleskog kluba u visini od 7,8 miliona funti.

Podsećamo da je Kramarića svojevremeno u Crvenu zvezdu želeo da dovede tadašnji trener kluba iz Ljutice Bogdana Robert Prosinečki, ali se tada nisu sklopile sve kockice pa je 23-godišnji napadač ostao u zagrebačkom Dinamu da bi nešto kasnije prešao u Rijeku za koju je već postigao neverovatnih 56 golova za sezonu i po.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter