3
Fudbal

BENAJUN PORUČIO STANOJU: Bili ste jedan od najboljih trenera koje sam imao!

Objavljeno: 28.12.14 u 18:00

Aleksandar Stanojević je napustio Haifu, a koliko je srpski stručnjak bio cenjen u Makabiju pokazuje gest  kapitena Josija Benajuna.

On se od Stanojevića oprostio sledećim rečima:
– Moji saigrači i ja smo dosta naučili do vas. Bili ste mi jedan od najboljih trenera sa kojima sam sarađivao u karijeri. Žao mi je što se ovako završilo. Srećno, dobri čoveče – poručio je Benajun.

Šta zapravo znače ove reči? Izraelcu su tokom boravka u Premijer ligi treneri bili  Arsen Venger (Arsenal), Karlo Anćeloti, Rafel Benitez (Čelsi), Keni Dalgliš (Liverpul), Hari Rednap (Kvins Park Rendžers), Sel Olerdajs (Vest Hem)…

Nekadašnji trenner Partizana Aleksandar Stanojević se izvnio svima u Makabiju što tim nije uspeo da realizuje takmičarske ciljeve.
– Žao mi je što smo došli u ovu poziciju. Želim da se zahvalim svima u klubu, predsedniku i članovima Upravnog odbora, a posebno moram da odam priznanje navijačima koji su nas podržavali i zauvek će biti deo mene. Ovo je prava odluka za klub. Početkom sezone obećao sam navijačima da ćemo se boriti za sve trofeje, a pošto smo daleko od trećeplasiranog u prvenstvu, osećam odgovornost – rekao je Stanojević.

Srbin je već dobio zamenu, u liku i delu Marka Balbula. Inače, navijači Partizana pamte ovog čoveka, pošto je bio pomoćni trener u stručnom štabu Avrama Granta u proleće 2012.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Stanojević nikada nije bio pomoćnik Avram Granta, daleko bilo. Grobari ga pamte kao velikog ratnika i borca i našeg trenera!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter