0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ ZADOVOLJAN: Velikom željom i motivom nadoknadili smo izostanak važnih igrača

Objavljeno: 27.12.14 u 23:54

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević na večerašnjem meču protiv Krke, posle tri meča suspenzije, vratio se na klupu svog tima što je donelo nešto novo u igri crno-belih u odnosu na utakmice koje je vodio Velimir Gašić.

Iskusni stručnjak je bio zadovoljan pobedom nad slovenačkom ekipom, ali je uočio i određene nedostatke.

– Veoma važna pobeda za nas, zadovoljan sam što smo se revanširali Krki za poraz u Beogradu. Ponovo nismo bili kompletni, nedostajali su nam Murić, Pavlović i Bogdanović, ali najvažnije je da su košarkaši koji su igrali pokazali veliku želju i motiv pa je njihovo odsustvo time nadoknađeno. Imali smo nekoliko banalnih grešaka, kao na primer na kraju prve četvrtine kada smo primili trojku, a nismo ispunili bonus. Isto tako smo na kraju drugog perioda dozvolili izvođaču slobodnih bacanja da uhvati odbitak i poentira, ali važnost utakmice je doprinela dodatnoj nervozi, rekao je trener Partizana.

Potom se Vujošević osvrnuo i na igru rivala objasnivši šta tačnije ko je najviše zadavolo probleme njegovim izabranicima u odbrani.

– Krka je dobar tim, Armsteda nije lako čuvati pogotovo kada igra u petorci sa još četiri dobra šutera, pa ima mogućnost i da igra jedan na jedan, ali i da doda loptu. Utakmica je bila zanimljiva i mislim da su gledaoci imali šta da vide i da su uživali. Želim Krki mnogo uspeha u nastavku sezone, završio je izlaganja na konferenciji za medije crnogorski stručnjak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter