0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ SIGURAN: Karadžić je na izdisaju snaga, ovo su mu poslednji trzaji

Objavljeno: 27.12.14 u 11:48

Zvezdan Terzić, istaknuti funkcioner Crvene zvezde, siguran je da aktuelni predsednik Fudbalskog Saveza Srbije Tomislav Karadžić broji svoje poslednje dane na toj funkciji.

On je u intervjuu za list Danas poručio da su crveno-beli krenuli u organizovanu akciju rušenja Karadžićevog mandata:

– Pre tri meseca Crvena zvezda je dala rok predsedniku FS Srbije Tomislavu Karadžiću da podnese ostavku, a kada to nije učinio, kao što smo i najavili, krenuli smo u akciju. Karadžić mora da ode zato što je neuspešan i zbog katostrofalne situacije u srpskom fudbalu – kazao je Terzić.

Terzić se osvrnuo i na skandal koji se u fudbalskoj javnosti pojavio prošle sedmice i na javne optužbe Rasema Ljajića da je Karadžić vršio pritisak na Novi Pazar da ga podrži:

– Ovo što radi, nakon što njegov kandidat nije prošao u Zajednici je ružno i to su njegovi poslednji trzaji, pokazuje da je na izdisaju. Ko je on da ne poštuju demokratske odluke 16 superligaša i da se stavlja iznad svih klubova. Nisu drugi zvali političare nego baš Karadžić – smatra Terzić.

On se osvrnuo i na činjenicu da se srdačno pozdravlja sa Kradžićem:

– Ne nedavnoj svečanosti FSS, srdačno sam se pozdravio s njim (Karadžićem). Iako smo na suprotnim stranama, ipak smo civilizovani ljudi – podvukao je Terzić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter