0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI REZULTATI NOVE UPRAVE: Zaposleni u Partizanu prekinuli štrajk

Objavljeno: 27.12.14 u 10:41

Novi potrepsednik Partizana, Miloard Vučelić, kome će u budućem opisu delovanja biti i zaduženje da komunicira sa javnošću, poručio je da su zaposledni u crno-belom klubu obustavili štrajk koji su počeli zbog činjenice da ne dobijaju plate.

On je dodao i da će klub učiniti sve kako bi ukinuo suspenziju prema treneru Marku Nikoliću koju je, veruju u taboru Parnog valjka, šef struke tog tima nepravedno zaradio nakon incidenata u Novom Pazaru.

– Žalićemo se na odluku povodom kazne treneru Marku Nikoliću, koja nam još nije dostavljena – rekao je Milorad Vučelić. – Loša je praksa da o tome prvo saznaju mediji, pa tek onda klub, jer bi bilo korektno da budemo obavešteni istovremeno. Žalićemo se na tu odluku i tu nema dileme, jer je kazna nezaslužena. Potpuno loša i antirazumna mera – smatra Vučelić.

Kao prvi pozitivan korak rada nove Uprave Vučelić navodi obustavu štrajka u klubu.

– Zaposleni u Teleoptiku su prekinu štrajk. Obavestili su nas pismom da su prekinuli obustavu rada i nastavili sa redovnim obavezama. U pismu piše da posle promocije novog predsednika, nisu našli za svrsishodno da i dalje štrajkuju i stoga sa puno optimizma kreću u naredni period – kazao je novi potrepsednik crno-belih.

On se potom osvrnuo i na probleme koji su nastali oko nejasne situacije stopiranog transfera Petra Škuletića:

– Najmanje priče je bilo o prodaji Škuletića, iako to medije najviše interesuje. Ali je bilo dosta priče o funannsijskom stanju kluba koje je veoma loše. Ali, ono što čeka Partizan u narednih mesec dana ćemo uspešno rešiti. Angažovaće se revizorska kuća, koja će sve ispitati, no, zbog toga neće stajati ostale aktivnosti. Nećemo čekati revizuju da bismo počeli da reševamo ostalo. Pre svega plate igračima i zaposlenima, koje smo na putu da rešimo već početkom januara. Drugo pitanje su pripreme, čiji načelni plan je usvojen – kazao je Vučelić.

On je ocenio i da je uzimanje kredita jedna od opcija:

– O kreditu se da razmišljati, ali nismo još konkretnije pričali o tome. Probaćemo da rešimo i pitanje kredita, sponzorstava, neposredne pomoći da bismo prebrodili teškoće i dugove – podvukao je potrepsednik crno-belih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter