0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ EMOTIVAC: ‘Često pustim suzu u privatnosti’

Objavljeno: 27.12.14 u 11:23

Bivši selektor reperznetacije Srbije i sadašnji šef struke Sampdorije, Siniša Mihajlović, izjavio je da se ipsod grube spoljašnosti krije bujon emocija i da je, u suštini, osoba prepuna empatija.

Trener Sampdorije govorio za italijanske medije, u kojima je gostovao povodom proslave Božića.

– Možda na konferencijama izgledam zastrašujuće i grubo, ali to nije moja prava strana. Ja sam medved mekog srca, ispod grube spoljašnosti krijem veoma emotivnu prirodu. Kada gledam filmove u svom domu, često se rasplačem, i ne stidim se da to priznam. Naprotiv, mislim da čovek ne treba da krije svoje emocije – kazao je Mihajlović.

On se potom osvrnuo i na povratak u Sampdoriju, klub u kojem je nastupao i kao igrač i čiji je sada šef struke:

– Nisam siguran da li sam za Sampdoriju učinio više kao fudbaler ili trener, ali znam da sam ovde došao kako bih se revanširao klubu. Kao igrač sam stigao u Đenovu posle teškog perioda u Romi i tu proveo četiri fenomenalne godine. Zato sam morao da se vratim, i mislim da sam već uspeo da vratim dug, možda čak i malo zaradim. Naravno, ako narednih 20 dana i dalje budemo gde smo sad, želeću još bolji plasman, kvalifikacije za Ligu šampiona, zašto da ne – podvukao je Mihajlović.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter