0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Žaliću se na suspenziju FS Srbije, Milošević je prva želja!

Objavljeno: 27.12.14 u 19:05

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da će se žaliti na tromesečnu suspenziju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Trener crno-belih kažnjen je sa 300.000 dinara zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Novog Pazara i neće voditi tim u prva tri kola prolećnog dela Superlige protiv Voždovca, niškog Radničkog i Donjeg Srema.

– Ne mogu da se složim sa kaznom i žalicu se. Ipak, kada pogledam kazne koje su drugi dobijali, moja i nije toliko strašna. One su sastavni deo fudbala – rekao je Nikolić novinarima na promociji kalendara crno-belih za 2015. godinu.

On je dodao da Partizan imao uspešnu polusezonu, u kojoj je osvojio jesenju titulu i igrao grupnu fazu Lige Evrope.

– Jesmo jesenji prvaci, ali to nam ništa ne donosi. Napravili smo iskorak samim učesćem u Ligi Evrope, dok smo u nacionalnom kupu izborili polufinale. U dobroj smo poziciji pred nastavak šampionata, ali želim da ekipa igra još bolje. Nadam se da će ekipa ostati na okupu, kako ne bi gubila na kvalitetu – naveo je Nikolić.

Nikolić je istakao da klub radi na dovođenju novih igrača, a posebno je apostrofirao pojačanja u odbrani.

– Imamo neke ideje i želje oko pojačanja, koja su nam najpotrebnija na mestu desnog i centralnog beka. Zainteresovani smo za kapitena Rada Branislava Miloševića i Nemanju Tubića iz Bate Borisova. Postoji još nekoliko imena koje pratimo, ali me raduje što nisu izašla u javnost – kazao je Nikolić.

hotsport.rs – Tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter