1
Domaći fudbal

DRAGAN ĆIRIĆ: Postavićemo Partizan na zdrave noge

Objavljeno: 27.12.14 u 09:49

Promene koje su se dogodile u upravi Partizana u upotrebu su vratili „zamrznutu“ funkciju sportskog direktora u Humskoj ulici.

Na mesto Sportskog direktora došao je bivši prvotimac crno-belih, Dragan Ćirić. Kako sam kaže u razgovoru za Sport, čast mu je što je dobio priliku da se dokaže na ovoj funkciji:

– Počastvovan sam što sam dobio priliku da se dokazujem na mesto sportskog direktora u klubu u kome sam postao i fudbaler i čovek i kome mnogo toga dugujem. Odmah stupam na dužnost i pokušaću što pre da se uklopim, jer nikada nisam obavljao sličan posao u fudbalu. Izazova se ne bojim, postavio sam i neke ciljeve, pa idemo korak po korak – kaže Ćirić.

Kao prioritet u poslovanju novi sportski direktor istakao je „postavljanje kluba na zdrave noge“:

– Želja svih nas je da se klub iznad svega postavi na zdrave noge. Bitno mi je da u ekipi vlada pozitivna, zdrava atmosfera, jer je to ujedno i prduslov za uspehe. Priznajem da nemam iskustva na naovoj dužnosti, ali imam neko neposredno iskustvo koje sam sticao kao fudbaler, radeći sa vrhunskim trenerima tokom karijere. Uz to, uz sebe imam Ljubišu Tumbakovića, sa kojim sam prijatelj godinama i trenera Nikolića, koji, iako mlad, već ima zavidno iskustvo. Zato verujem da neće biti nikakvih problema – dodaje Ćirić.

On je dodao da je već imao prilike da porazgovara sa novim potresednikom i svojim bivšim trenerom Ljubišom Tumbakovićem, ali i sa trenerom Nikolićem:

– Već sam porazgovarao sa Nikolićem i Tumbakovićem. Pričamo mi već danima unazad. Na istim smo talasnim dužinama, želimo da Partizan igra atraktivno, prepoznatljivo i da beleži uspehe i u Srbiji i u Evropi. Preostaje mi još da popričam sa ostalim čelnicima Uprave, jer je odluka o imenovanju još taze, pa da zasučem rukave i doprinesem najviše što mogu – podvukao je Dragan Ćirić.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. svaka cast svima koji su tu na novim funkcijama ali ljubisa je najveci promasaj u novoj epizodi…za njega treba da budu zatvorena vrata

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter