in , ,

DOKTOR DOKTORSKI: Nele Karajlić stigao da uvede crno-bele u Evropu!

Nakon izborne skupštine Partizana, osim novog predsednika, crno-beli su u narednom periodu dobiti i novi Upravni odbor. Pojačanje UO biće i Nenad Janković, čovek koji je mnogo poznatiji pod imenom: Doktor Nele Karajlić.

U mlađim danima Karajlić se „provlačio džaba, sjedao negdje i navijao“ jedne nedelje ispraćaćjući Haseta, a danas je u Humsku došao kako bi pomogao da crno-beli izađu iz krize.

– Nisam više mogao da gledam propast našeg fudbala! Kada sam dobio ponudu da uđem u tako značajno telo kao što je fudbalski klub Partizan, brzo sam odlučio da pristanem. Ne mogu da sedim kod kuće u fotelji, da komentarišem i da gledam kako nam se sve urušava. Hoću da to popravim, da stavimo klub na zdrave osnove, napravimo model po kojem će funkcionisati i ostali klubovi, pa i reprezentacije – rekao je Krajlić, prenosi Kurir.

Istaknuti član Zabranjenog pušenja i idejni tvorac Top liste nadrealista i serije „Složba braća“, nada se, neće morati da peva „Gubitničku himnu“ igračima Parnog valjka:

– Želimo da od Partizana napravimo stabilan evropski klub, koji će svake godine igrati u nekoj grupnoj fazi evropskog takmičenja. Za koju godinu cilj je da počnemo redovno da proleće čekamo u Evropi. Očekujem da svi članovi uprave imaju dobru saradnju. Ne znam nijednog političara ili biznismena, poznajem samo sportsko-umetnički krug ljudi koji su u klubu. Po onom što sam imao prilike da vidim na Skupštini, glavnu reč vodio je Ljubiša Tumbaković. Dakle, Partizan je u rukama njegovih sportista, i to je odlično – kazao je Janković-Krajalić u izjavi za Kurir.

hotsport.rs

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NBA: Džoš Smit debitovao za Hjuston, Manimal više životinja – manje čovek

DRAGAN ĆIRIĆ: Postavićemo Partizan na zdrave noge