0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DARKO GRUBOR: Nema afere zvane ‘Škuletić’!

Objavljeno: 27.12.14 u 16:20

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor istakao je da nema ničeg spornog oko Petra Škuletića, pošto su crno-beli dva puta odbili ponudu Lila.

Naime, menadžer igrača Radojica Božović istakao je da je najbolji strelac Jelen Superlige potpisao ugovor sa Lilom i da će zbog blokade transfera od strane nove uprave u Humskoj, slučaj morati da reši FIFA. Tim povodom se oglasio i Drako Grubor.

– Gospodin Božović je imao punomoćje za pregovore sa Lilom. Najobičnije punomoćje, koje se izdaje u klubu mnogo puta u toku godine i prelaznih rokova. Na osnovu tih pregovora je 19. decembra stigla ponuda Lila. Ona je dva puta razmatrana na Upravnom odboru. I na starom i na novom. Oba puta nije prihvaćena, a Lil je o tome obavešten – istakao je Grubor i dodao:

– Što se tiče priča da je Škuletić nešto potpisao, nije imao pravo i ne verujemo da je ozbiljan klub kao Lil radio nešto što nije po propisima. Afere nema, sve je jasno, niti postoji razlog da se afera stvara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter