0
Košarka

SLOBODA: Koturović izašao iz makedonskog zatvora

Objavljeno: 26.12.14 u 08:55

Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije Dejan Koturović konačno je pušten iz zatvora nakon što je izdržao tromesečnu kaznu zbog vožnje ukradenog autmobila.

Kao što je poznato, Koturović je uhapšen zbog vožnje ukradenog džipa pre tri meseca u Đevđeliji, a branio se rečima da je autmobil uredno platio. Ipak, sud mu nije oprostio to što nije znao da vozi automobil sa izmenjenim brojem šasije i falsifikovanim ispravama, pa je proslavljeni košarkaš završio u zatvoru.

Istina, Koturović jeste dobio minimalnu kaznu, ali je, sve jedno, morao da je odsluži. On je, kao što je poznato, uhapšen još 23. septembra ove godine na graničnom prelazu Bogorodica, između Makedonije i Grčke, u vozilu „Honda CRV„.

Bivši košarkaš je kazao da je vozilo kupio u Beogradu i rekao je da to nikad ne bi uradio da je znao da je reč o ukradenom autmobilu. Takođe, kako je rekao, prodavac s kojim je trebalo da sredi papire u vezi s prebacivanjem džipa na srpske tablice nije mu se javljao na telefon.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter