2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠALJIVDŽIJA ČOVIĆ: Prvo Cibona, a onda nas očekuju ‘lakši’ mečevi

Objavljeno: 26.12.14 u 15:06

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je danas da očekuje još bolje rezultate u 2015. godini, ali da nema pritiska jer je lopta okrugla i ona diktira pravila.

– Uspeli smo da savladamo sve otpore, prošli velika ikušenja, sutra već igramo sa Cibonom, pa nam dolazi „lakši“ meč protiv Reala, a potom još „lakše“ utakmice do kraja sezone. Želimo još bolji rezultat u nastavku sezone, neću da pritiskam ekipu, lopta je okrugla i ona diktira pravila. Ma kakav rezultat bio na kraju sezonu, znamo da su uloženi ogroman rad i energija, izjavio je Čović na godišnoj svečanosti organizovanoj u TS Ušće, a prenosi agencija Tanjug.

On je naglasio da će Crvena zvezda u narednom periodu imati nekoliko intersantnih promena, kako bi se klub organizaciono unapredio.

– Zvezda bez obzira na uprave koje dolaze i odlaze mora da ostane klub sa visokim standardima. U potpunosti delimo sve što je teško zemlji, ali imamo dobru atmosferu koja nas održava. Neka nam 2015. buzde još uspešnija, istakao je Čović.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić izjavio je da se nada da će ekipa pobedom protiv Cibone a najbolji mogući način završiti 2014. godinu.

– Cibona je u naletu, pobedili su na nekim teškim utakmicama u gostima, dolaze nam u dobrom raspoloženju, sa Ilijevskim i Markotom dobili su na kvalitetu i približili se mestu koje vodi u plej-of. Nadam se da ćemo odigrati još jedan dobar meč i slaviti pred našim navijačima, istakao je Radonjić.

On je prokomentarisao imogućnost da Zvezda 15. uzastopnom prvenstvenom pobedom izjednači rekord Partizana iz 1996. godine.

– Razmišljamo o tome, jer će, ukoliko uspemo, ostati zapisano. Ipak, fokusiramo se samo na sledeći meč, nikako dugoročno, zaključio je Radonjić.

Utakmica 15. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Cibone igra se sutra od 17 sati u dvorani Pionir.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. „Zvezda bez obzira na uprave koje dolaze i odlaze mora da ostane klub sa visokim standardima. U potpunosti delimo sve što je teško zemlji, ali imamo dobru atmosferu koja nas održava“…
    U pravu je,Boga mi,cuo sam da svi klubovi u Srbiji imaju budzete od 3.5 mil eura kao i da su preneli VISAK iy prosle godine!!
    E,kako Vas covek sve p..a!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter