0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Arsenal sa igračem manje do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.14 u 20:55

U poslednjem meču 18. kola Premijer lige Arsenal je na svom terenu savladao KPR 2:1 (1:0), iako je veći deo drugog poluvremena igrao sa igračem manje.

Nošalantna igra i glupost koju je napravio Žiru u 53. minutu nisu se obile o glavu četi Arsena Vengera. Arsenal je sa 2:1 savladao Kvins park rendžers, ali je malo falilo da „tobdžije“ od gotovog naprave veresiju.

Arsenal je prvu šansu promašio u 9. minutu kada je Sančez promašio šut sa „bele tačke“. Ipak, u 37. minutu Čileanac se iskupio domaćim navijačima, pošto je posle centaršuta sa leve strane Gibsa, glavom savladao Grina za 1:0.

U 53. minutu napadač „tobdžija“ Žiru napravio je glupost, pošto je posle jedne šanse glavom udario Onuohu i dobio direktan crveni karton. To se nije obilo o glavu timu sa Emirata, koji je u 65. minutu preko Rosickog poveo sa 2:0.

KPR se u igru vratio u 79. minutu kada je precizan sa penala bio Ostin. Do kraja utakmice „rendžeri“ su stvorili još nekoliko šansi, ali je Šćešni ostao na učinku od samo jednog primljenog gola.

Premijer liga, 18. kolo

Čelsi – Vest Hem 2:0
Burnli – Liverpul 0:1
Kristal Palas – Sautempton 1:3
Everton – Stouk 0:1
Lester – Totenhem 1:2
Mančester Junajted – Njukasl 3:1
Sanderlend – Hal 1:3
Svonsi – Aston Vila 1:0
VBA – Mančester Siti 1:3
Arsenal – KPR 2:1

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter