0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ODRADIO KAZNU: Partizan u Novom Mestu jači za Vujoševića

Objavljeno: 26.12.14 u 17:32

Partizan nastavlja borbu za plasman u pej-of ABA lige, a trener crno-belih Duško Vujošević rekao je da će učiniti sve da pobede Krku. Utakmica 15. kola Jadranske lige izmedju Krke i Partizana igra se sutra od 21 sat.

Vujošević se u Novom Mestu vraća na klupu srpskog šampiona posle tri meča suspenzije zabog isključenja protiv Mega Leksa.

– Analizirali smo ekipu Krke i spremili se za meč. Ova utakmica neće sigurno biti laka, a ono što nam posebno otežava stvari jeste i zdravstveni status naše eklipe – rekao je Vujošević.

– Borićemo se, igrači će sigurno učiniti sve da zabeležimo pobedu u za nas veoma značajnoj utakmici“, rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je kao najveću opasnost u timu Krke označio američke internacionalce -plejmejkera Malkolma Reja Armsteda i krilnog centra Kristofera Bukera.

– Slovenački prvak spada u red veoma organizovanih klubova i imaju jako dobar tim, čiji su nosioci iskusni i kvalitetni igrači, potpomognuti sa nekoliko veoma talentovanih i mladih slovenačkih reprezentativaca. U sezonu su ušli sa velikim ambicijama, što su i pokazali na početku kada su beležili odlične rezultate. Međutim, u ovom drugom delu sezone igraju promenjivo, sa dosta osiclacija – rekao je Vujošević.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter