14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI DETALJI IZ AUTOBIGRAFIJE KEŽMANA: Delije su htele da mi ispucaju noge!

Objavljeno: 26.12.14 u 10:07

Nekadašnji reprezentativac i član brojnih uglednih evropskih klubova, Mateja Kežman, pošteno je uzdrmao srpsku javnost budući da su se detalji iz njegove autobiografije našli u javnosti pre zvaničnog izdanja.

U delu kojem smo već objavili na našem portalu, javnosti je postala dostupna priča o tome kako su odnosi Mateje Kežmana i Nemanje Vidića naglo prekinuti.

Kada se pomislilo da je to sve što ćemo čitati od Kežmana pre objave autobiografije, u javnost je isplivala možda još zanimljivija priča o tome kako su navijači Crvene zvezde umalo upucali Metaju Kežmana!

– Sve vreme sa severa se čulo vređanje „Kežmane, ustašo! Majka ti je ku*va.“… Prišao sam sudiji i tražio da prekine meč. Ništa nije vredelo. Tada sam postigao gol. Treći u mom trećem derbiju. Doneo sam izjednačenje u finalu kupa 1999. godine. Izvukao sam ”mitraljez” i gestikulacijom „pucao“ ka severnoj tribini – piše Kežman.

– Nastao je tajac. Jedino se sa juga čulo ”Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sada se zove Mateje Kežmana”. Nisam siguran da bih danas postupio isto – napisao je Kežman i nastavio:

– Bilo je to doba kriminala i ljudi koji se nisu obazirali na zakon. Postao sam najomraženija ličnost na severu. Prvo zbog golova, a onda oi zbog reakcije. Imao sam mnogo neprijatnosti. Dva puta me je jurila grupa navijača Zvezde sa motkama, a imao sam i filmsku poteru na ulicama Beograda – naglašava proslavljeni fudbaler.

– Vozio sam Bulevarom kada su mi presekli put, istrčali iz automobila i pretili pištoljem. ”Sad ću da ti pucam u noge go*no grobarsko.” Vidim u očima mržnju. Spreman je na sve bez obzira na posledice. Srećom, njegov suvozač je bio normalan i uspeo je da ga odvrati – ističe Kežman.

hotsport.rs

0
0

14 Komentara

  1. Ajde bre mentoli vi ste mi veliki srbi.Covek je jedan od najvecih donatora srpskih manastira,i veci pravoslavac od svih vas zajedno smrde jedne pakosne!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter