0
AdmiralBet ABA Liga

MILUTINOV PRED KRKU: Držimo stvari u svojim rukama

Objavljeno: 26.12.14 u 14:51

Naredni vikend u ABA ligi vodi crno-bele u Sloveniju. Novi okršaj sa ekipom Krke zakazan je za subotu, 27. decembar sa početkom u 21 čas.

Centar crno-belih NIkola Milutinov očekuje dosta tešku utakmicu u Novom mestu:

– Krka je dobar protivnik, to su pokazali u prvoj utakmici protiv nas. Mi tamo moramo da pobedimo. Sami smo sebe doveli u situaciju da moramo da dobijemo svaku narednu utakmicu. Dobro su nam došli neki rezultati konkurentskih ekipa, ali pre svega moramo da razmišljamo o sebi i o svojoj igri. I dalje držimo stvari u svojim rukama, ima još dosta da se igra, počeo je priču Milutinov, a prenosi klupski sajt.

Slovenački tim nema pravog centra u svom rosteru:

– Imaju Vangmena, Bukera, Bolčinu… ali dobar su tim, igraju dobro zajedno. Moramo maksimalno da se pripremimo i da idemo na pobedu. Sa Krkom su uvek teške utakmice, uvek na mali broj poena, moramo da tražimo rezultat prvenstveno kroz odbranu. U napadu smo možda i previše stegnuti, a može da se desi i loš dan – nama se u poslednje vreme događaju malo češće – i to je dodatni razlog što dobra odbrana ne sme da izostane, pojasnio je prvotimac kluba iz Humske.

Partizan NIS ima skor od sedam dobijenih i sedam izgubljenih utakmica, a slede tri teške utakmice.

– U prvom delu sezone sve tri smo izgubili, mislim da bi sada trebalo da im se revanširamo, najbolje što možemo. Poslednjih godina imamo problema, nikako da se sklopi najjači tim. Tako je i ove. Situacija je dosta teška, pogotovo kad se zna kako stojimo na tabeli. Pokušavamo da bodrimo jedni druge, trudimo se da se što bolje spremimo. Stariji igrači poput Mačvana i Pavlovića nam dosta pomažu savetima… Mislim da će to sve biti u redu – zaključio je Milutinov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter