0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ: Ritam je paklen, ali želimo da nastavimo pobednički niz

Objavljeno: 26.12.14 u 12:48

Košarkaši Crvene zvezde Telekom će poslednji meč u 2014. godini odigrati protiv Cibone. Duel 15. kola ABA lige sa zagrebačkim Vukovima zakazan je za subotu u dvorani Pionir sa početkom u 17 sati.

Ulaznice za ovaj meč od petka se mogu kupiti na svim poslovnicama Eventima (TC Ušće, Kombank arena, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije), a na dan utakmice karte će se prodavati na biletarnici Pionira od 13 sati pa sve do početka meča.

– Posle promenljivih igara na startu regionalnog takmičenja Cibona je uspela da konsoliduje svoje redove i evidentno je da su u usponu forme. Kako vreme odmiče Zagrepčani igraju sve bolje o čemu najbolje svedoči podatak da su u poslednjih pet utakmica ABA lige zabeležili isto toliko pobeda – počinje priču Branko Lazić.

Borbeni bek crveno-belih ističe da Zvezda želi pobedom da završi kalendarsku 2014. godinu:

– Naš cilj u ovom meču se dobro zna, a to je pobeda. Nalazimo se u zaista paklenom ritmu utakmica, ali silno želimo da nastavimo pobednički niz. Potrudićemo se da nametnemo naš prepoznatljiv ritam igre, sa akcentom na jakoj odbrani. Cibona ima veoma iskusan sastav. Kus i Rozić su godinama u klubu, a sa dolaskom Markote i Ilijevskog dobili su dodatni kvalitet i sigurnost i igri – upozorava Lazić.

Podrška navijača i u ovom meču biće veoma važna:

– Pozivam navijače da u što većem broju dođu u dvoranu Pionir i pomognu nam da zabeležimo još jednu pobedu. Njihova podrška nam mnogo znači i daje posebnu energiju. Mi ćemo se sa naše strane potruditi da pružimo još jednu dobru partiju i daćemo maksimum da 2014. godinu završimo trijumfalno – zaključio je Lazić.

Crvena zvezda je ponosni vlasnik rekorda po broju uzastopnih pobeda od starta ovosezonskog regionalnog takmičenja. Crveno-beli su upisali 14 uzastopnih trijumfa, a eventualnom pobedom protiv Cibone mogli bi da izjednače još jedan rekord ABA lige. Radi se o rekordu Partizana koji je u sezoni 2007/2008 imao 15 pobeda u nizu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter