0
Evropske lige

DEBITUJE PROTIV REALA: El Ninjo na Božić napada ‘Kralja’

Objavljeno: 26.12.14 u 15:28

Posao oko razmene igrača madridskog Atletika i Milana – Alesija Ćerćija i Feranada Toresa privodi se kraju odnosno soatli su još samo detalji pa će El Ninjo već početkom 2015. godine ponovo debitovati za svoj tim.

Međutim, teško da će se to desiti već 3. januara u duelu sa Levanteom zbog nemogućnosti da tokom novogodišnjih praznika budu obavljene sve formalnosti odnosno daleko realnije je da Tores ponovo obuče dres „jorgandžija“ na rpavoslavni Božić 7. januara kada će Atletiko u prvom meču osmine finala Kupa kralja na Visente Kalderonu dočekati ekipu Reala.

Podsećamo da je nekada ubojiti centarfor i dalje član Čelsija i da je tokom letnjeg prelaznog roka stigao na dvogodišnju pozajmicu u Milan. Kako se nije najbolje snašao u redovima „roso-nera“ odlučeno je da u zamenu za Ćerćija ponovo postane član kluba iz glavnog grada Španije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter