4
Domaći fudbal

ČEKAJU SE NOVAJLIJE: Crvena zvezda angažuje dvojicu levih bekova

Objavljeno: 26.12.14 u 09:23

Ekipa Crvene zvezde, po svoj prilici, ove zime će bitno promeniti igrački kadar, pa nije izvesno na koje će to igrače računati šef struke Nenad Lalatović.

Kao što je poznato od ranije, klub sa „Rajka Mitićaželeo bi u svoje redove da dovede denzivca Zenita, Milana Rodića, momka koji se sjajno snalazi na poziciji levog beka.

Međutim, Rodić nije jedini levi bek koji se spominje kao eventualno pojačanje aktuelnih šampiona Srbije u ovom prelaznom roku. Naime, kako se šuška po fudbalskoj čaršiji, u Ljutice Bogdana ove zime mogao bi i – Dušan Anđelković.

Razlog tome je to što Lalatović, skoro pa izvesno, više ne računa na doskorašnjeg kapiten, Nikolu Mijailovića koga, iako ima ugovor na još dve sezone, čeka verovatni odlazak u inostranstvo.

Rodić se, kao što smo već pisali, pominje kao igrač koji bi mogao da dođe na pozajmicu u Beograd, pošto u Zenitu šansu dobija minimalno, a u Premijer ligi Rusije nije odigrao niti minut ove sezone.

On se i pre tri sezone dovodio u vezu sa crveno-belima, ali zbog visine obeštećenja iz OFK Beograd je tada za 1,8 miliona evra otišao u Rusiju umesto u crveno-beli klub.

Sa druge strane, Anđelković se već izvesno vreme u javnosti označava kao primarna meta čelnika Crvene zvezde i delovalo je da će do sada već biti punopravni član najtrofejnijeg srpskog tima.

Ipak, odluka o dolasku ovog igrača odložena je zbog izborne skupštine, a pošto je sve to završeno, prepreke su, šuška se, otklonjene.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Na poziciji levog beka nam nisu potrebna pojacanja jer vec imamo dva mlada i perspektivna fudbalera, Stefana Djordjevica i Nikolu Antica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter