0
Ostali sportovi

ATLETSKI SAVEZ DODELIO PRIZNANJA: Najgrađeni pioniri, juniori, mlađi seniori i seniori (FOTO)

Objavljeno: 26.12.14 u 17:00

Najbolji predstavnici srpske kraljice sportova primili su priznanja na svečanosti u kompaniji ComTrade.
U prepunoj sali kompanije domaćin Veselin Jevrosimović zahvalio se svim prisutnim i naveo da je 2014. godina bila godina velikog napretka i uspeha za srpsku atletiku.

– Godinu iza nas pamtićemo kao jednu od naših najuspešnijih godina za atletski sport u Srbiji. Naši atletičari pokazali su odlične rezultate osvajanjem najsjajnih odličja na svim međunarodnim takmičenjima u ovoj godini. Zahvalio bi se svim pristutnima kao i svima koji su nam pomogli u ovoj godini, a mi ćemo i dalje da nastavimo da radimo u pravcu koji daje vrhunske rezultate – rekao je predsednik ASS-a Veselin Jevrosimović.

_DSC8392 (1)

Prvi deo svečanosti Atletskog saveza Srbije bio je posvećen onima koji ulažu u atletiku. ASS je potpisao ugovor sa Volkswagen kompanijom čiji je predstavnik bio Milan Lazić brend menadžer.

Bila je ovo prilika da se Atletski savez zahvali svim institucijama i partnerima koji su podržavali i učestvovali u organizacji atletskih manifestacija tokom 2014. godine: Ministarstvu omladine i sporta, Republičkom zavodu za sport i medicinu sporta i Antidoping agenciji Srbije.
Takođe dodeljene su i zahvalnice sponzorima za doprinos razvoju atletskog sporta u Srbiji: generalnom sponzoru Telekom Srbija, Elektroprivredi Srbije, Porsche group – brendu Volkswagen, Ewopharm, Victoria group, Poštanskoj štedionici, Komercijalnoj banci, Čačanskoj banci, ComTrade group.

Za najbolju organizaciju takmičenja u 2014. godini, finalu KUP- a Srbije zahvalnicu je dobio AK „Crvena zvezda“.

Za najbolju sudijsku organizaciju u 2014. godini zahvalnicu je dobio Zbor atletskih sudija Sremska Mitrovica.

Za najjuspešniji klub u 2014. godini proglašen je AK „Vojvodina“ Novi Sad.

Titulu najboljeg trenera u 2014.godini i trofej “Aleksandra Petrovića” dobio je trener Ivane Španović, Goran Obradović.

_DSC8336

Ponos kraljice sportova u 2014.godini su: Elzan Bibić (pionir), Milica Emina i Katarina Sekulić (pionirke), Jasmina PruginićAtina Kamasi (mlađe juniorke), Uroš Kutlešić (junior), Jagoda Zećević (juniorka), Miloš Raović (mlađi senior), Amela Terzić (mlađa seniorka). Posebno priznanje za osvojenu srebrnu medalju uz nacionalni rekord u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Cirihu –Tatjani JelačiAsmiru Kolašincu (senior) i Ivani Španović (seniorka).

 

Pre svečanosti proglašenja najboljih atletičara održan je Upravni odbor ASS-a na kojem su donete vrlo važne odluke za 2015-tu godinu:
-Usvojen je predlog finansijskog plana za narednu godinu
-Usvojen je program saveznog kapitena, kao i kriterijum za odlazak atletičara na medjunarodna takmičenja
-Osnovano je preduzeće “Atletika” koje će se baviti organizacijom prvenstva Evrope 2017.godine

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter