4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Zar sam ja najgori čovek u ABA ligi!?

Objavljeno: 25.12.14 u 16:14

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je ubeđen da će crno-beli izboriti plasman u plej-of Jadranske lige, iako se trenutno nalaze na šestoj poziciji.

– Sezona traje, znamo da se ona sastoji iz jedne zime i proleća. Nalazimo se u specifičnoj situaciji, ali bez obzira na to što Pavlović nije prošao pripreme i brojne povrede koje su nas zadesile, moramo da se izborimo za plej-of – rekao je Vujošević novinarima na predstavljanju zvaničnog kalendara za 2015. godine u tržnom centru Ušće.

Vujošević će posle propuštene tri utakmice voditi tim protiv Krke u Novom Mestu pošto mu je istekla suspenzija zbog isključnja na meču protiv Mega Leksa.

– Po kaznama ispada da sam ja najgori čovek u Jadranskoj ligi, a nije baš tako. Zaslužio sam isključenje, ali ne i kaznu od tri meča. Kao klub smo malo u problemu što su neki osetili i žele da iskoriste. Moraću ubuduće da se iskontrolišem i pripremim za stvari koje nisu korektne – rekao je Vujošević. 

Utakmica 15. kola ABA lige između Krke i Partizana igra se u subotu od 21 sat u Novom Mestu.

hotsport.rs/ tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Slusaj ti „tamo neko“ da ti ja kazem,molim te ako mozes da mi se javis da ti ja objasnim par stvari sto se tice Vujosevica! Nemoj nikad,ali nikad da si pljuvao coveka koji je doneo toliko titula i radosti PARTIZANOVIM NAVIJACIMA ! TI SU LJUDSKA NULA,I NE NEAVIJAC,JER NAVIJAC PARTIZANA NIKAD NE BI TAKO NESTO REKAO ! ON SE SAMO BORI PROTIV SVEGA,A OCIGLEDNO DA I SAM VIDI DA NE MOZE SAM,I ZATO PUCA PO SAVOVIMA! ALI DULE JE DULE,I UVEK CE OSTATI DR. DULE VUJOSEVIC!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nego sta, ubedljivo si najgori trener posebno po ponasanju u citavom regionu! Samo o tebi i tvojim ispadima bezobrazlucima i batrganju i jurnjavi po terenu, samo ti to radis, nevaspitani stvoru! Sta od tebe deca da nauce? Kako svoje „sinove“ davis i svakodnevno psujes na najvulgarnije moguci nacin, i jos se pitas da li je n moguce da sam ja najgori trener?! Najgori si i ne volimo da te vidimo vise! Koliko si stete naneo Partizanu, za godinu dana mogao je dva dobra igraca da kupi i da sada ne kalkulisemo, da li cemo uci u taj famozni play-off! Opameti se ako imalo pameti imas, jer smo dotakli najnizu donju tacku od naseg postojanja a sve zahvaljujuci tvom neljudskom i nesportskom „ponasanju“ kako na treninzima tako i na zvanicnim utakmicama. Jos ovo da ti kazem, ja sam okoreli Partizanovac vise od pola veka pratim i volim moj Partizan, a ti gledas da ga na svaki nacin sto vise ponizis i urusis. Sebi i Mom Partizanu, nanosis nenadoknadivu stetu, svadjajuci se sa svakim koga sretnes, kad tebi Danilovic ne valja, kako ce ti valjati Covic, vucic,vesic i ostala bagra iz sns=a.Pamet u glavu ili idi sto pre !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter