0
Evrokupovi

TORES SE VRAĆA KUĆI: Bivši golgeter stiže na ‘Visente Kalderon’

Objavljeno: 25.12.14 u 10:46

Dileme više nema. Reprezentativac Španije, Fernando Tores, od ove zime igraće u klubu u kojem je i ponikao, Atletiku iz Madirda.

Baš kao što je bilo najavljeno, doskorašnji fudbaler Čelsija, koji je prethodne jeseni nastupao za Milan kao pozajmljeni igrač, u narednim danima potpisaće ugovor sa klubom sa „Visente Kalderona„, prenose španski mediji.

Naime, čelnici Milana i Atletika i atletika dogovorili su „fudbalski trejd“ dvojice igrača. U pravcu Milana otići će Alezi Ćerči.

Na taj način popularni „El ninjo“ će posle sedam sezona obući dres kluba iz kojeg je potom krenuo u osvajanje ostrva poptisavši za Liverpul u kojem je blistao do 2011. godine.

Nakon toga usledio je čuveni transfer za rekordnih 60 miliona evra u Čelsi što se ispostavila kao najgora kupovina Romana Abramoviča, gora i od svojevremenog angažmana Andreja Ševčenka.

Nakon dolaska u Milan, Tores je nastavio sa bledim partijama, a igrajući za roso-nere on je ove jeseni postigao tek jedan jedni gol.  Igrajući za „Jorgandžije“ on je od 2000. do 2007. godine na 244 meča postigao 91 pogodak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter