0
Ostali sportovi

SKANDAL: Samo jedan ‘delfin’ na novogodišnjem koktelu VSS!

Objavljeno: 25.12.14 u 23:50

U hotelu „M“ danas je priređen novogodišnji koktel povodom jedne od najuspešnijih godina u istoriji srpskog vaterpola, ali je proslavu umesto vesele atmosfere obeležio skandal.

Naime, u svečanoj sali se pojavio samo jedan vaterpolo reprezentativac Sava Ranđelović, iako su svi ostali „zlatni delfini“ u Beogradu, jer počinju mini pripreme nacionalnog tima. Od ranije je poznato da su igrači protiv sadašnje vlasti u Vaterpolo savezu Srbije, tačnije protiv predsednika Milorada Krivokapića. Najglasniji u protestima bili su kapiten Srbije Živko Gocić, kao i najbolji vaterpolista sveta Filip Filipović.

Koktelu nisu prisustvovali ni selektor „delfina“ Dejan Savić, trener mlade reprezentacije Vladimir Vujasinović, kao ni Ministar za omladinu i sport Vanja Udovičić, proslavljeni vaterpolista.

Ipak, predsednik VSS Milorad Krivokapić i pored nedolaska reprezentativaca održao je govor u kome je pohvalio njihov rad u prethodnih 12 meseci, što su svakako i zaslužili posle osvajanja Evropskog prvenstva, Svetske lige i FINA kupa.

– Seniori su osvojili evropsko zlato, pobedili su u Svetskoj ligi i Svetskom kupu, sva tri puta nadigravši najveće rivale Mađare. Posebno impresivan je bio trijumf u Budimpešti sa pet golova razlike. U Almatiju je bio naš podmladjen sastav i opet smo bili najbolji. Filipović je proglašen za najboljeg igrača sveta, priznanje je pripalo i Dejanu Saviću koji je sa Vladom Vujasinovićem pokazao veliki patriotizam i ostao u našem vaterpolu i pored primamljivih ponuda iz inostranstva- rekao je predsednik Krivokapić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter