2
Domaći fudbal

PROMENE U TIMU LALATOVIĆA: Mijailović napušta crveno-bele, vraća se bivši napadač

Objavljeno: 25.12.14 u 08:35

Ekipa Crvene zvezde tokom ove zime, kako stoje stvari, pretrpeće veće kadrovske promene. Stručni štab crveno-belih krenuo je u potragu za kvalitetnim igračem sa pozicije levog beka.

Razlog za tako nešto je prilično jednostavan: crveno-beli više ne računaju na doskorašnje kapitena Nikolu Mijailovića, ali ne zbog serije „anonimnih pisama“ za koja se sumnja da ih je upravo on pisao, već zbog činjenice da ima odrešene ruke u izboru nove sredine, pišu Novosti.

Za sada nije poznato gde bi Mijailović mogao da nastavi karijeru, ali je poznato da se na pragu dolaska na stadion „Rajka Mitića“ nalazi defanzivac Zenita, Milan Rodić.

Ovaj fudbaler koji je tokom karijere branio boje i OFK Beograda iz koga je otišao za sumu od 1,8 miliona evra, ne nalazi se u prvom planu šefa struke ruskog kluba, Andre Vilijas-Boaša.

Takođe, budući da crveno-belima nije dobro išlo u fazi napada, te da je ovaj tim kuburio sa realizacijom, spekuliše se o povratku Andrije Kaluđerovića. Hoće li nešto biti od svih ovih priča, pokazaće dani koji dolaze.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezdu treba da napuste Terzic,Kokeza,marioneta Lalatović a taj Kaludjer nam ne treba kao ni Rodic vec naša deca neka igraju pa makar 6 bili na tabeli. Za trenera moze da dođje bilo ko iz lige jer Lalatović nije bolji od njih,a najbolje bi bilo da dođje neki veliki zvezdaš poput Dekija ili Robija.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja ne znam…dolaze pojacanja…radnici i igraci ne primaju plate…za koliko ih dovode…onaj minimalac u posti…11,000…pustite 4/5 omladinca i igrajte…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter