8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ PORUČIO GROBARIMA: Vraćam se posle Krke. Verujem da ćemo osvojiti sva tri trofeja

Objavljeno: 25.12.14 u 15:37

Grobari mogu da odahnu – Saša Pavlović će brže nego što se to očekivalo ponovo biti  na raspolaganju treneru Dušku Vujoševiću. Isusni as će pomoći saigračima u borbi za plasman u plej-of Jadranske lige.

Saša je to potvrdio na prezentaciji novog kalendara u TC Ušće.
– Osećam se dobro, odnosno mnogo bolje nego što je delovalo u prvom trenutku. Sigurno neću biti spreman za Krku, ali se odmah posle toga vraćam na teren – rekao je Pavlović.

Ambicije Partizana do kraja sezone su izuzetno velike, uprkos brojnim poteškoćama.
– Jasno je da smo trenutno u problemima, svake nedelje iskoči neka nova povreda. Nikako da se kompletiramo, verujem da će vremenom to izgledati sve bolje i bolje. Znamo da će biti izuzetno teško do kraja sezone, ali verujem da ćemo osvojiti sva tri trofeja u 2015. godini.

Pavlović je prošle sezone igrao u tandemu sa Bogdanom Bogdanovićem, a novinare je zanimalo da li ga mladi Vanja Marinković podseća na sprskog reprezentativca i bivšeg saigrača.
– Tačno je da su slični, iako je Vanja mnogo mlađi. Vidi se da ima veliku želju da radi i napreduje. Pod Duletovim budnim okom može da postane veliki igrač – rekao je Pavlović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Posle Krke? Pa posle toga jos dve tri, i koji si klinac i dolazio? U poslednje dve tekme , svojim soliranjem si nas unistio! Koje ti trofeje spominjes? Da li si pri sebi? Nema ni goli klinac ove godine a i iduce, pored maga dukljanskog i takve sto vas prima na pola odigrane sezone, samo cista smejurija. Pametnije vam je cutata…………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter