2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA PRAVILA U ZVEZDI: Nema više priča rekla-kazala

Objavljeno: 25.12.14 u 14:31

Novo rukovodstvo – nova pravila! Visoki funkcioner Crvene zvezde Ivica Tončev rekao je u Zvezdu više neće dovoditi pojačanja na osnovu preporuka.

 

Oni koji su zaduženi za selekciju igrača moraće Upravnom odboru da daju pismeno obrazloženje svake odluke.

– U narednih deset dana trebalo bi da imamo sednicu Upravnog odbora. Predložiću da svako ko odluči da dovede nekog igrača u Crvenu zvezdu bude dužan da Upravnom odboru dostavi pismeno obrazloženje za taj potez. Dakle, da tačno apostrofira zašto se taj igrač dovodi u Zvezdu, šta su njegove vrline i mane i koliko može da pomogne klubu u rezultatskom smislu. Na kraju i koliko Zvezda od njega može eventualno da prihoduje. Mislim da je to logičan potez, jer više ne smemo da dovodimo igrače na osnovu preporuka i priča rekla-kazala – poručio je Ivica Tončev za ‘MozartSport’.

Kasa je prazna.
– Moramo da vodimo računa o svemu. Dešavalo nam se da igračima obučemo crveno-beli dres, obezbedimo da igraju u velikom brendu, a oni to shvate kao prolaznu stanicu. Takođe, mnogi koji su dolazili u Zvezdu znali su da je klub u dugu od 50 miliona evra. To im nije smetalo, ali su menjali mišljenje posle kašnjenja plata.

Zvršeni su transferi Cvetkovića i Lukovića, u narednom periodu trebalo bi da se overi dolazak Parkera.
– Unutar Upravnog odbora mora da se raspodele tačna zaduženja, da se zna ko će za šta da odgovara pred navijačima, članovima Skupštine, kompletnoj Zvezdaškoj javnosti.

Uvek aktuelno pitanje privatizacije?

– Podržavam privatizaciju, verujem da će biti brzo sprovedena. Ta privatizacija mora da bude prilagođena mentalitetu srpskog naroda i Zvezdi. Ne možemo mi da kopiramo Bajern, Barselonu ili Real Madrid. Jer svaka kopija je loša kopija – zaključio je Tončev.

Ostaje još da se sa reči pređe na dela…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. stalno ista prica,kao da prepisuju jedan od drugog,volim zvezdu ludacki ali mislim da treba da krenemo izz beton lige pa sta nam bog,sto pre to uradimo pre cemo se vtatiti i pokusati sve ispocetka….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter