1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOSAVLJEVIĆ: Nije najsjajnija situacija u klubu

Objavljeno: 25.12.14 u 11:23

Kapiten košarkaša Partizana, Dragan Milosavljević izjavio je da je lako odgovoriti na pitanje zbog čega se ovaj klub nalazi u rezultatskoj krizi

Ekipa Partizana je na jedvite jade pobedila ekipu Solnoka rezultatom 62:55.

–  Bila je ovo jedna od najtežih situacija koju sam igrao. Bilo nam je mnogo važno da pobedimo da bismo ostali u trci za plej-of, a igrali smo loše. Generalno, imamo mnogo problema sa ekipom, prvo se povredi Murić, pa se priključujemo Mačvan, Pavlović i ja, onda se povredi Mačvan, pa Pavlović, pa Gagić, sada opet Saša… Uz sve to mi imamo šansu, ali moramo da popravimo formu i pre svega podignemo samopouzdanje – kazao je Milosavljević prenosi Žurnal.

Iako su se nalazili u rezultatskom deficitu, predstavnici srpskog šampiona u regionalnom takmičenju na kraju su uspeli da dođu do preko potrebnih bodova.

– Igramo sa prevelikom nervozom, a ona se prenosi i na tribine. Ali, ponovo smo dobili veliku podršku kad je bilo potrebno. Jednostavno, nije najsjajnija situacija u klubu, plus mi igramo sa oscilacijama jer nismo kompletni. Kada se svi priključe i oporave imaćemo priliku da se borimo za plej-of ABA lige. A titula u Srbiji je uvek cilj – smatra kapiten crno-belih.

Milosavljević se osvrnuo i na trenutni sastav crno-belog tima ističući da tim ima kvalitet, ali da nije dovoljno uigran:

– Jesmo ozbiljan tim, ali bismo to i pokazivali da smo se okupili u avgustu kao svi drugi. Ali, podizaćemo se – podvukao je kapiten crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter