0
AdmiralBet ABA Liga

IGOR JOVOVIĆ: Nismo uspeli da se oporavimo od utakmice s Partizanom

Objavljeno: 25.12.14 u 09:13

Košarkaši Budućnosti izgubili su meč 14. kola regionalne ABA lige od Metalca, a šef struke podgoričkog tima smatra da je glavni razlog za tako nešto činjenica da se ekipa previše istrošila u susretu s beogradskim Partizanom.

Budućnost je izgubila minimalnim rezultatom 70:69 od ekipe iz Valjeva.

– Jako težak i iscrpljujući meč za nas. Očigledno se nismo adekvatno oporavili posle pobede nad Partizanom, jer procenti šuta i sa slobodnih bacanja i za tri poena su bili jako niski što je proizvod energetskog i emotivnog pražnjenja – rekao je trener Budućnosti, Igor Jovović.

On je dodao da su njegovi momci imali konrolu nad susretom tokom većeg toga meča:

– Upozoravao sam da nas čeka težak zadatak i tim koji igra veoma agresivno. Mislim da su uspeli da sprovedu svoju ideju, iako smo mi 25 minuta imali situaciju pod kontrolom i mogli da prelomimo utakmicu. To nismo uspeli, što je protivnik iskoristio. Ofanzivnim skokom i šutem spolja visokih igrača uspeli su da steknu veliku prednost. Uspeli smo da se vratimo, ali je Metalac na kraju pobedio i ja mu čestitam – podvukao je Jovović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter