2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EDO MURIĆ PUN OPTIMIZMA: Neće Zvezdi biti lako sa nama!

Objavljeno: 25.12.14 u 17:17

Slovenac Edo Murić najavljuje da se od Partizana tek mogu očekivati dobri rezultati, samo je potrebno vreme da se ekipa uigra.

Dobro je Edu Muriću poznat rivalitet koji postoji između večitih rivala, kao i da tenzija postaje sve veća kako odmiče sezona. Međutim prethodnih nekoliko utakmica propustio je zbog povrede koju je zaradio upravo protiv Crvene zvezde i to u duelu sa najboljim prijateljem Jakom Blažičem.

Na promociji kalendara sa Partizanovim košarkašima za 2015. godinu Murić nije mogao da precizira kada će se vratiti na parket.

– Ide Nova godina, nove utakmice, ali nije realno da kažem kada ću se vratiti na teren. Lekari će dati poslednju reč, a zavisi i od moje fizičke spreme. Ove godine su naš klub baš pogađale povrede i nadam se da ih u Novoj godini neće biti toliko – rekao je Murić.

Crvena zvezda je ubedljivo prva bez poraza u ABA ligi, dok se Partizan grčevito bori za četvrto mesto koje bi ga odvelo do plej-ofa i polufinala upravo sa crveno-belima. Murić smatra da bi u tom slučaju utakmica bila potpuno drugačija od one u prvom delu sezone kada je tim Dejana Radonjića poprilično lako slavio (76:67):

– Na početku sezone smo imali težak raspored i nekoliko neugodnih gostovanja, a sada će te ekipe doći nama u goste i nadam se da ćemo im sve to naplatiti. Zvezda je u ovoj sezoni pokazala dobru igru, ali kada mi budemo konsolidovali redove i budemo kompletni, neće im biti tako lako kada se sastanemo sa njima.

Partizan veoma važnu narednu utakmicu igra u subotu od 21 sat protiv Krke u Novom Mestu.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter