1
Domaći fudbal

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Nisam u Skupštini Partizana jer nisam partijski podoban

Objavljeno: 25.12.14 u 09:24

Predsednik Sportskog društva Partizan, Duško Vujošević, neće učestvovati u radu nove Skuštine kluba jer nije izglasan za predstavnika crno-belih.

Trener košarkaške sekcije ovog kluba izjavio je da „nije prošao jer partijski nije podoban za Skuštinu kluba“.

– Moj komentar je da nemam komentar na ono što se dešavalo na izborima za delegate Skupštine. Pre svega jer nisam pravnik, pa nisam ni upućen u sve finese Statuta Partizana, odnosno ne mogu da tumačim šta je tačno, a šta su manipulacije, odnosno ko čini kandidacione zborove i ko ima pravo glasa. Ja nisam predložen za Skupštinu jer nisam partijski podoban – rekao je Vujošević prenose Novosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Ti si i skolski neobrazovan i politicki nepodoban i nepismen! Sada ces biti razresen i funkcije predsednika JSD. Partizan, tako da ces imati malo vise vremena da smisljas neke nove takticke zagonetke za svoje protivnike, ako i to ne znas, idi sedi kuci, ima ko jedva ceka da se dokaze u najvecem srpskom brendu u poslednjih 20 godina, a i ovako si nam se smucio sa tvojim kreveljenjima i stipanjem sudija, za igrace naseg Sampiona da i ne govorimo, samo strepimo kad cemo cuti najcrnju vest, da si ubio igraca na treningu. A sta bi ti radio i na skupstini, samo bi vreme uzimao ljudima, dok jednu rec smislis da kazes prodju tri minuta, hoces mako po crnogorski, pjesnicki, da ne recem, kao po Njegosu? Sedi tu dok te trpe ali ti je mnogo pametnije da odes malo na odmor od par godina, dok ne steknes pravo na penziju, i povedi Misu Tumbasa, nerazdvojnog prijatelja i druga. **bo te tumbas…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter