2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Dubljević je sjajan momak, ali Zvezdi ne trebaju pojačanja!

Objavljeno: 25.12.14 u 22:05

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je u intervjuu za Mondo da crveno-belima nisu potrebna pojačanja pred Top 16 fazu Evrolige.

– O tome sam nekoliko puta pričao i mislim da sam poslao jasnu poruku. Bilo je prirodno i realno, s obzirom na to da nismo imali nekih problema, da posle prvog dela Evrolige napravimo analizu i da na osnovu nje saopštimo viđenje situacije. Stanje je takvo da su momci u dosadašnjim mečevima pokazali da su konkurentni i verujem u ovaj tim. Verujem u ovaj sastav i nisam imao razlog da razmišljam o pojačanjima, pa se nisam ni bavio time. Ovaj tim će nastaviti takmičenje. Nema prostora da se tu sad pokušava nametnuti neko mišljenje ili predlog. Ovaj tim može da ostvari što smo rekli da je cilj i što svi zajedno u klubu želimo. Dubljević je kvalitetan igrač, dobar čovek i meni jako, jako drag, ali on je u Valensiji i to je to – jasan je bio Radonjić.

Veliki intervju sa šefom stručnog štaba Crvene zvezde možete pročitati na Mondu.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Nama netrebaju pojacanja na pozicijama 1,2,3 i 5. Vise nego ocigledno je da nam treba igrac na poziciji 4. To je ubedljivo najslabija karika u timu. Voleo bih da nisam u pravu i da se i ove godine, kao i prethodnih ne dogodi da osvojimo samo kup Radivoja Koraca. Nije mi jasno zasto se pojacavaju i timovi koji su imali bolji plasman od nas, u prvom delu eurolige? Imali su dobre timove i do sada, ali sada treba proci u treci krug, a za tako nesto ti trebaju pojacanja. Radonju postujem kao trenera, ali se mora dovesti igrac takvog profila.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je,Radonjiću,nikog neprimaj,niti teraju neremeti ekipu ko prosle godine dolaze i odlaze igrači celo prvenstvo.
    Ekipu čuvaj od početka,gurati dobro i samo napred.
    Zvezda….ooo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter