0
Domaći fudbal

AUTOBIOGRAFIJA: Kežman o ponudi Zvezde i svađi sa Nemanjom Vidićem

Objavljeno: 25.12.14 u 22:35

Miljenik Grobara i bivši napadač Partizana Matija Kežman izdao je autobiografiju pod nazivom „Samo mi Bog može suditi“ u kojoj je napisao veliki broj detalja iz svoje kontraverzne karijere, a HotSport je izdvoio deo o sukobu sa Nemanjom Vidićem i ponudi Crvene zvezde.

„Da me, ipak, nije zvao Partizan, otišao bih u Crvenu zvezdu. Da li bih pogrešio? Ne znam. Znam samo da srce ne možeš da prevariš“, napisao je Kežman.

Evo zašto Kežman posle Svetskog prvenstva u Nemačkoj nije pričao sa Nemanjom Vidićem.

„Koliko je bilo vatre i naboja moglo se videti i na treninzima. U medije su procurile i stvari koje nisu za novine, zbog atmosfere, ambijenta. Primera radi – moji dueli sa Vidićem. Sada, posle svega, nazvao bih to glupošću, ali tada je adrenalin bio toliki da nije bilo samokontrole. Igrali smo na dva gola i kako primim loptu, tako me Vida udari, zakači“.

– „Vido, šta ti je, bre, čoveče?“.

On mi odgovara: „Ja tako treniram, tako igram!“.

– „Znam, brate, ali imamo utakmicu, je l’ treba da me povrediš?“.

Vidić: „Ma, ćuti, samo igraj“.

„Onda on primi jednu loptu, malo je gurne, a ja ga obema nogama odignem od zemlje: „Ja tako treniram, tako igram!“. Primim onda ja loptu i ne vidim Vidića, zaskoči me s leđa i napravi takav start da se čulo samo moje koleno… Stavili su me na nosila i prebacili u bolnicu. Na snimku se videlo da koleno nije puklo, ali se radilo o jakom nagnnječenju. Vidić. Bili smo nekada cimeri, igrali plejstejšn. Odlazili na piće. Sad nisam mogao da ga prepoznam…“.

Kako je Matija Kežman napisao, kasnije je sa Dejanom Stankovićem otišao u sobu kod Nemanje Vidića, ali je on ćutao i problem nikada nije rešen.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter