4
Domaći fudbal

ZNALI SU SE IZ VIĐENJA, DOBAR DAN I DOVIĐENJA: ‘Buntovnik’ napustio Zvezdu

Objavljeno: 24.12.14 u 11:02

Letošnje pojačanje Crvene zvezde iz Javora Predrag Đorđević napustio je stadion „Rajka Mitića“ posle svega šest meseci i bez ijedne odigrane zvanične utakmice.

On je u julu stigao kao slobodan igrač da bude zamena desnom beku Marku Petkoviću, ali to nije bio ni čak kada se kapiten mlade reprezentacije Srbije povredio. Predrag Đorđević će na stadionu „Rajka Mitića“ biti upamćen po tome što je odbio da uđe u igru u prijateljskom meču protiv Udineze, kao i izjavi da neko iz uprave ne dozvoljava Nenadu Lalatoviću da ga stavi u tim. Đorđević je sada slobodan igrač.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Znaci ovo je katastrofa, dovode igrače bez potrebe, i ovaj cvetković, voleo bih da grešim, procice isto.. Levi bek antic odigrao 2 utakmice, ako je i toliko.. Pa dokle vise.. Dajte sansu mladim igračima, nek pecnik igra na svojoj poziciji, ne mora on da igra desnog beka, ako vec imamo zamenu.. Avuda gde je rupa, stavljaju pecnika, po meni on je prosečan igrač, bođke stavljati omladince i na taj način zaradjivati pare, a ne uzeti od javora igrača, i dati njim 40% od sledećeg transfera.. Tako dug nilad necemo otplatiti, a ti igrači jedva da igraju..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter