1
Evroliga

TO JE NAŠ MILOŠ! Još jedno priznanje za Teodosića!

Objavljeno: 24.12.14 u 19:20

Specijalizovani košarkaški portal Eurohoops dodelio je našem reprezentativcu drugo mesto u izboru za najboljeg evropskog košarkaša u 2014. godini.

FIBA Evropa je obelodanila spisak igača koji su ušli u izbor za najboljeg igrača na Starom kontinentu, među kojima su Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić. Svoj izbor pre zvanične kuće košarke napravio je košarkaški portal Eurohoops.

Na prvom mestu našao se košarkaš NBA šampiona San Antonio Sparsa i francuski reprezentativac Boris Dijao, a odmah iza njega našao se plejmejker nape reprezentacije Miloš Teodosić. Lista imena koja su ostala iza Srbina je zadivljujuća: Toni Parker, Goran Dragić, Dirk Novicki…

Teodosić je u godini na izmaku beležio prosečno 10,7 poena i po četiri asistencije na mečevima Evrolige, a u nacionalnom dresu je upisivao prosečno 13,6 poena i 4,4 uspešnih dodavanja. Sa CSKA je dogurao do fajnal-fora Evrolige, dok je sa Srbijom osvojio srebro na Svetskom kupu u Španiji.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Zasto dajete netacne informacije!? Milos ima 17.4 poena po utakmici i 8.4 asistencija po mecu u Evroligi. Molim Vas ispravite ovo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter