0
Košarka

NOVA POVREDA U NBA: Varežao završio sezonu

Objavljeno: 24.12.14 u 19:54

Centar Klivlend Kavalirsa Anderson Varežao pokidao je Ahilovu tetivu na utakmici protiv Minesote i propustiće ostatak sezone u kojoj su Džejms i drugovi imali ogromna očekivanja.

Povratak LeBron Džejmsa u rodni Klivlend i dolazak Kevina Lava uz starosedeoce Kajri Irvinga, Diona Vejtersa i Andersona Varežaa značio je najozbiljniju kandidaturu Kavalirsa za osvajanje šampionskog prstena ove sezone. Međutim, odličnoj spoljnoj liniji do kraja sezone će nedostajati fenomenalni skakač Anderson Varežao.

Klivlend je u noči između utorka i srede očekivano ubedljivo savladao Minesota Tumbervulfse sa 125:104, ali je ostao bez Brazilca koji je pokidao Ahilovu tetivu zbog čega će odustvovati sa parketa od šest do osam meseci. Visoki centar će sigurno nedostajati Džejmsu i drugovima kojima će ambicije o osvajanju NBA titule sada biti ozbiljno uzdrmane.

Varežao nije toliko poenterski doprinosio u igri Klivlenda, koliko svojim izuzetnim skokom kako u odbrani, tako i u napadu. Prosečno je upisivao 9,8 poena uz 6,5 skokova i 1,3 asistenciju po meču.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter