3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MILJENIK DELIJA PRONAŠAO KLUB: Pečnik u drugoj ligi Japana

Objavljeno: 24.12.14 u 11:40

Sada več bivši fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik novi je član japanskog drugoligaša Fukuoke.

Slovenac će tako u narednom periodu raditi sa svojim sunarodnikom Marijanom Pušnikom. Fukuoka je prošlu sezonu završila na tek 16. mestu, ali je sada jasno da klub ima mnogo veće ambicije.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Volim Partizan, ali realno mi vise i ne mozemo birati lige gdje cemo igrace prodati… Skuletic jeste odskocio od svih u ligi ali ni on nije klasa…. Vjerovatno ce u Lilu ili bilo gdje drugo imati sanse na kasicicu…. Mada ko zna…. I Zvezda i Partizan imaju dosta mladih talenata ali sta im vrijedi kad ih ne mogu zadrzati na okupu bar 3-4 godine, tek tada bi se vmoglo razmisljati o Evropi i prezimljavanju u Evropi…. Zamislite sad Partizan sa Markovicem, Mitrovicem, Savicem, Nastasicem… Nije to samo sto su dobri nego sto bi se znali ˝u dusu˝ jer bi vec bili par godina zajedno….. Sigurno bi prosli iz ove smijesne grupe i prezimili u Evropi….. Jebi ga, zato Djuru i Terzica boli neka stvar jer oni i menadzeri s kojima saradjuju uzese lovu….. Steta….. Treba to sve iza brave…. Jbt, Terza je bjezao u London i ko zna gdje kad je bila ona afera a sad je glavni u Zvezdi….. A o ovom nasem ˝mutavom˝ ne treba ni pricati…… Ponavljam VOLIM PARTIZAN ali mislim da navijaci trebaju bojkotovati i jedne i druge dok ne dokazu da su vrijedni da vode klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa gde će iz raspale Zvezde nego u neku drugu ligu… I to bez obeštećenja… Nije to Partizan pa da ga traži Mančester, Lil, Fiorentina, Benfika, Anderleht, Borusija, itd…

    0
    0
    Odgovori
    • Ma tvoj klub se obogati od transfera igraca u Mancester , Lil , Fiorentinu , Benfiku , Anderleht , Borusiju …. Prosto ne znate sta ce te sa parama … A koliko vidim , mnogi su uspeli u tim ekipama , pa se brze bolje vracaju u mali partizan ….Jer kako kaze jedan vas strucnjak – to je ljubav prema klubu 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter