0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVIČIĆ SE POVUKAO: Popović od sutra predsednik FK Partizan

Objavljeno: 24.12.14 u 22:47

Dileme više nema – novi predsednik Fudbalskog kluba Partizan biće Zoran Popović pošto je drugi kandidat Mile Jovičić posle današnje sednice Upravnog odbora kluba odlučio da povuče svoju kandidaturu.

Kako je na današnjoj sednici UO odlučeno da u četvrtak bude održana Izborna skupština bez obzira na nepravilnosti koje su uočene na jučerašnjim Zborovima na kojima je pobedila struja kojju predvodi nekadašnji generalni sekretar kluba Žarko Zečević, a čiji je kandidat vlasnik firme EMC – Zoran Popović.

Kako je on sada jedini kandida formalno pravno dovoljno mu je da na sutrašnjoj sednici samo jedan od 65 delegata glasa za njega.

Kako prenosi Mocart sport trofejni trener crno-belih Ljubiša Tumbaković će preuzeti funkciju potpredsednika, ali se još uvek ne zna ko će zameniti Darka Grubora na funkciji generalnog direktora (funkcija koja je ustanovljena umesto generalnog sekretara). Među crno-bele se vraća i Dragan Ćirić koji bi trebalo da preuzme funkciju sportskog direktora.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter