1
Domaći fudbal

BORBA ZA PREVLAST: Upravni odbor Partizana poništava Zbor?

Objavljeno: 24.12.14 u 13:59

U Humskoj je baš živo. Upravni odbor Partizana zasededa u sredu, dan posle Zbora koji je odredio delegate za izbornu Skupštinu. Očekuje se nastavak borbe dve struje za prevlast u Humskoj.

Kako B92 nezvanično saznaje, aktuelna vlast u klubu namerava da poništi rezultate Zbora na kojima je ‘pobedu’ odnela struja Žarka Zečevića, ali je UO sazvao Darko Grubor, koji je bliži pomenutoj frakciji, što bi trebalo da znači potvrdu 65 delegata izabranih u utorak.

Rezultati Zbora su u prvi plan izbacili Zečevićevog kandidata za predsednika Zorana Popovića, iako je do tog trenutka favorit za naslednika Dragana Đurića bio njegov potpredsednik Mile Jovičić.

Tokom sednice se vodila rasprava da li pravo glasanja za izbor delegata trebaju da imaju samo članovi Skupštine koji su u klubu duže od šest meseci, ili i oni koji su učlanjeni u prethodnih pola godine, a koji su mahom na strani Zečevića.

Zečevićeva struja je odnela prevagu, pa je na kraju njegova lista delegata dobila potrebnu većinu glasova, što bi značilo da bi na izbornoj Skupštini bilo potrebno da Popovića samo jedan od 65 delegata kandiduje za predsednika, da bi on bio izabran.

Zbog takvog razvoja situacije Zbor je napustio kandidat vladajuće strukture u Humskoj Jovičić sa saradnicima, predvođeni Brankom Ružićem.

UO Partizana je pronašao neregularnosti tokom rada Zbora, pa namerava da poništi njegove odluke.

Sednica Upravnog odbora FK Partizana zakazana je za sredu od 14 časova na stadionu u Humskoj 1.

Izborna Skupština FK Partizan zakazana je za četvrtak popodne.

hotsport.rs  -B92

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter