0
Ostali sportovi

BOLJI OD ĐOKOVIĆA I TEODOSIĆA: Štafanek najbolji sportista Srbije u izboru DSL Sport

Objavljeno: 24.12.14 u 22:23

Svetski prvak u rvanju Davor Štefanek proglašen je za najboljeg srpskog sportistu za 2014. godinu u 58. tradicionalnom izboru koji svake godine organizuje DSL Sport.

Četvrti put u istoriji ovog izbora za najboljeg je proglašen rvač pa je tako Štefanek stao u red pored veličina poput Sretena Damjanovića, Šabana Sejdiua i Šabana Trstene.

Ono što je specifično za ovaj izbor je da za najboljeg glasaju oni koji su to priznanje već osvojili u prethodnim godinama.

Štefanek je trijumfovao sa 47 glasova odnosno imao je dva više od Novaka Đokovića, dok je Miloš Teodosić bio treći sa 28 poena. Slede Ivana Španović (23), Velimir Stjepanović (17), Tatjana Jelača (16), nikolina Moldovan (16), Filip Filipović (15), Nemanja Matić (2)…

Za najboljeg mladog sportistu izabran je vaterpolo reprezentativac Gavril Subotić koji je sa našom najtrofejnijom selekcijom u godini za nama osvojio sva takmičenja u kojima su se „delfini“ nadmetali.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter