0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Zvezda demolirala Levski, umalo pukla stotka!

Objavljeno: 24.12.14 u 14:39

Crvena uvezda je u Sofiji došla do rutinske pobede nad ekipom Levski od 99:58 (22:7, 26:10, 23:22, 28:19). Bila je ovo 14-ta uzastopna pobeda Zvezde, u prošlom kolu je već ispisala istoriju po broju pobeda na startu sezone, a sledeći cilj koji Beograđani imaju pred sobom je da najpre izjednače, a potom da probaju i da sruše rekord Partizana koji je nanizao 15 uzastopnih pobeda pre nekoliko sezona.

Meč u Sofiji igrao se pred praznim tribinama, jer Levski odrađuje kaznu zbog incidenta navijača na meču protiv partizana. Bugari su kažnjeni sa dve utakmice pred praznim tribinama, prva je bila protiv Cibona, druga protiv čete Dejana Radonjića.

Crveno-beli su bukvalno pregazili Levski u prvom poluvremenu, primivši samo 17 poena, a ubacili su 48. Doamćin je u drugom poluvremenu pružio nešto jači otpor, ali je razlika sa poluvremena bila nedostižna, posebno protiv tima kakav je Zvezda.

Najefikasniji u Radonjićevom timu bio je Kalinić sa 22 poena, pratio ga je Cirbes sa 14, po 11 su ubacili Rebić , Blažič i Dangubić, a 10 Marjanović. Luka Mitrović nije ni ulazio u igru.

Kod domaćina je najraspoloženiji bio Dimitrov sa 18 poena, Zahariev je ubacio 14, Gjurovski 11, a ostali znatno manje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter