0
Evropske lige

ŽOZE MURINJO: Pred nama je najteži deo sezone

Objavljeno: 23.12.14 u 09:41

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, uveren je da narednih nekoliko nedelja mogu da donesu događaje koje će u mnogome odrediti sezonu londonskog kluba.

„Plavci“ su u poslednjem, 17. kolu Premijer lige pobedili Stouk rezultatom 2:0, pa tim sa Stanfod Bridža ponovo ima tri boda suficita u odnosu na ekipu Mančester Sitija.

Međutim, fudbalere Čelsija očekuje izuzetno težak raspored, pošto im predstoje mečevi sa Sautemptonom, Totenhemom i Vest Hemom.

Istorija je pokazala da je Čelsi do sada tri puta na dan katoličkog Božića (24. decembar). Svaki put kada se to dogodilo, taj klub je na kraju i uzimao titulu. Međutim, Murinjo smatra da je ta statistika varljiva:

– Mislim da je to nevažno. Ono što se dogodilo u prošlosti nije važno. Ono što je važno je ova sezona i u ovoj sezoni smo na vrhu tabale od prvog dana i tu smo jer igramo veoma, veoma dobro. Po mom mišljenju, mi smo do danas najbolji tim i zbog toga smo na čelu tabele – kazao je Murinjo i dodao:

– Počinjemo period oko Božića znajući da imamo teži raspored od svih, imamo tri gostovanja Stouku, Sautemptonu i Totenhemu. Jedini meč koji igramo kod kuće je protiv velikog Vest Hema sa Velikim Semom. Oni igraju neverovatno – podvukao je Murinjo.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter