3
Domaći fudbal

TRUJIĆ ZA HOTSPORT: Pregovaram sa Olimpikom, ali u inostranstvo bih voleo iz Partizana!

Objavljeno: 23.12.14 u 16:21

Fudbaler kruševačkog Napretka i potencijalni povratnik u Partizan – Nikola Trujić u razgovoru za naš portal otkrio je da postoje pregovori sa Olimpikom iz Marselja, ali da ne isključuje mogućnost da konačno obuče crno-beli dres.

Trujić je ponikao u Partizanu, pravu šansu u prvom timu nikada nije dobio, pa je u periodu od 2009. do 2013. godine išao na pozajmice u Smederevo, Hapoel Akre i Napredak, koji ga je kraju i otkupio leta 2013. godine.

Trujić (22), takođe je prošao i sve mlađe selekcije nacionalnog tima, a zabeležio je i dva nastupa za mladu selekciju.

Trenutno, on se nalazi na raskršću – da li da napravi veliki korak i pređe z Napretka u Olimpik, ili da se vrati u Partizan, za koji navija od malih nogu.

– Mislim da ne bi bilo loše da odem u inostranstvo. Odigrao sam već dosta utakmica u Jelen Superligi i naravno da bih voleo da se oprobam u inostranstvu. Ali, s druge strane ne želim ni da donosim ishitrene odluke i da žurim, nisam star igrač, imam 22 godine… Nije isto kada se u inostranstvo ode iz Partizana ili iz nekog drugog kluba, tako da sam svestan i toga da bi za mene bilo dobro i da se vratim u Humsku i da odigram dobro neki period u kontinuitetu – rekao je Trujić, koji ne krije da je od malih nogu navijač Partizana.

– To se zna, navijam za Partizan od malih nogu i naravno da mi je san da dobijem konačno pravu šansu i da osvojam trofeje u crno-belom dresu. Svakako da bih voleo da ostavim veći trag u svom klubu pre odlaska u inostranstvo i da dokažem koliko vredim.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trujić ne krije da je odlazak u Olimpik iz Marselja veliki korak. Francuze sa klupe predvodi čuveni Marselo Bijelsa, a njegov tim je trenutno prvi na tabeli ispred Liona i Pari sen Žermena. 

– Jasno je na prvu loptu da je prelazak iz Napretka u jedan tako veliki evropski klub veliki korak i da mi ne bi bilo lako ako krenem tim putem. Ipak, ima raznih opcija da odem negde na pozajmicu da se razvijam… U tom smislu, bi možda najbolje bilo da odem prvu u Partizan, pre nego što odem u inostranstvo – rekao je Trujić.

Za kraj, vezista Napretka istiće da je italijanska Serija A po njegovom ukusu i da bi voleo da se oproba na Apeninima.

– Kao član Partizanove škole igrao sam na mnogim turnirima širom Italije, kao 16-godišnjak sam imao i ponudu Juventusa, ali nije došlo do realizacije. Trebalo je da potpišem profesionalni ugovor pa da odem u Udineze na pozajmicu, ali je Partizan stopirao pregovore, pošto su u klubu insistirali na tome da ozbiljno računaju na mene u budućnosti. Na kraju sam morao nekim okolnim putem da se nametnem svom klubu – zaključio je Nikola Trujić za HotSport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Ukoliko se ne varam, tokom čitave sezone je postigao 2 gola. Kakav je to napadač? Nikakav!!! Ah da, nema sa kim da igra. Nemojte da se zajebavamo!!! Pa više je žutih kartona dobio…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter