0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TO JE CRVENA ZVEZDA, TO SU DELIJE: Znate li koliko je karata kupljeno za Laboral!?

Objavljeno: 23.12.14 u 17:46

KK Crvena zvezda objavio je da je za duel protiv Laboral Kuče prodato 4.135 karata, iako je meč igran pred rpaznim tribinama.

– Navijači Crvene zvezde zdušno su podržali akciju kluba pod nazivom ‘Da se za Laboral traži karta više’. Iako je nepravednom odlukom disciplinskog sudije Evrolige meč poslednjeg kola D grupe Evrolige odigran bez prisustva publike, simbolične ulaznice su se našle u prodaji. Zvezdine pristalice još jednom su pokazale svoju odanost klubu pa su za utakmicu kojoj nisu mogli da prisustvuju kupili čak 4.135 karata i time jasno rekli šta misle o nepravednoj kazni disciplinskog sudije Evrolige – navodi se na sajtu kluba i dodaje se:

– KK Crvena zvezda Telekom izražava veliku zahvalnost svima koju su uzeli učešće u ovoj akciji i kupili simbolične karte. Takođe, posebno se zahvaljujemo portalu redstarbelgrade.info koji je aktivno učestvovao u promociji i sprovođenju ove akcije pa je njihovim zaslugama čak 720 navijača iz inostranstva kupilo ulaznice.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter