0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT:RS

SAVIĆEVIĆ ZA HOTSPORT: Ostajem u Zvezdi, o interesovanju Vojvodine sam čuo iz medija

Objavljeno: 23.12.14 u 22:24

Tokom prethodne nedelje pojavila se informacija da je novosadska Vojvodina zainteresovana za prvotimca Crvene zvezde Vukana Savićevića, ali mladi vezista tvrdi da on o tome ne zna ništa odnosno da je i on po tom pitanju informisan samo iz medija.

– I ja sam za tu priču čuo u medijima, niko me nije kontaktirao Razgovarao sam sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i rečeno mi je da se na mene ozbiljno računa, kako uprava tako i trener Lalatović. Ostajem sigurno u Zvezdi i u narednoj polusezoni. Nisam iskreno ni razmišljao drugačije. I dalje želim da se afirmišem ovde, da odigram dobro narednih pola godine ili godinu i da tek potom ako bude dobrih ponuda i za klub i za mene razmišljam o eventualnom odlasku.

Posle odličnog starta ekipe u novoj sezoni, ali nešto slabijeg individualnog učinka Savićević je izgubio mesto u timu pa je vreme uglavnom provodio na klupi za rezerve.

– Iskreno moj učinak kada sam počinjao utakmice nije bio kakav bi trebalo da bude i svestan sam toga. Tim je igrao dobro u tih prvih šest kola koje sam odigrao, upisali smo pet pobeda i nerešeno protiv Napretka u Kruševcu kada nam nisu svirana dva čista penala. Krivo mi je što smo kasnije napravili kikseve i sada je razlika u odnosu na Partizan tolika kolika jeste (šest bodova, prim. aut), objašnjava mladi vezista.

U javnosti se pojavila priča da se našao u nemilosti trenera Lalatovića, ali mladi fudbaler Zvezde demantuje da postoji bilo kakav sukob sa šefom stručnog štaba.

– Ne postoji nikakav problem sa trenerom Lalatovićem. Pričali smo kada sam se oporavio od prehlede koja me je neko vreme odvojila od terena i imao je samoreči hvale, nije imao nikakve zamerke. On jednostavno tražio ofanzivnog vezistu koji će imati učinak u ofanzivi, a to se nažalost nije desilo. Rekao mi je da ništa ne brinem jer ozbiljno računa na mene u predstojećoj polusezoni i da će sve da bude u redu.

Odlaskom Nejca Pečnika i verovatno Darka Lazovića biće više mesta u veznom redu, ali Savićević zna da ga očekuje velika borba za poziciju u timu.

– U Zvezdi je konkurencija uvek jaka, verovatno će doći još neki igrači, a postoje i fudbaleri iz omladinske škole koji se priključuju timu. Odlično je za Zvezdu što je sve više mladih igrača u ekipi i drago mi je da je tako odnosno što je sve više mojih vršnjaka u konkurenciji za prvi tim, rekao je Zvezdin prvotimac u izjavi za naš portal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter