0
Evropske lige

RADOVANOVIĆ: Želja za pobedom jača od povrede

Objavljeno: 23.12.14 u 10:33

Fudbaleri Kjeva zabeležili su pobedu u derbiju 16. kola Serije A, nad gradskim rivalom Veronom rezultatom 1-0, a najzaslužniji za trijumf bio je srpski fudbaler Ivan Radovanović, koji je po oceni izveštača bio igrač utakmice.


– Odigrali smo težak meč. Gradski derbi je drugačiji od drugih utakmica, jer ima svoju priču, donosi veliki rivalitet. Bili smo strpljivi i verovali smo u pobedu, tako da mi je drago što smo pre praznične pauze doneli veliku radost našim navijačima – rekao je Radovanović.

26-godišnji vezista je rekao da je želja za pobedom bila jača od povrede koju je zadobio na utakmici.

-Povredio sam koleno u 30. minutu, ali nisam želeo da izađem. Stisnuo sam zube do kraja i ispalo je dobro. Sada imam sedam dana da se oporavim – kaže Radovanović.

Srpski fudbaler je dobio veliko priznanje posle meča kada su ga novinari izabrali za igrača utakmice. Titula dobija na značaju, ako se zna da je strani igrači ne dobijaju tako često.

A pred ulazak u 2015. godinu vezista Kjeva ima veoma jednostavne želje.

– Pre svega želim da me povrede zaobiđu i da obezbedimo opstanak u eliti – zaključio je Radovanović.

Kjevo je ovom pobedom prestigao Atalantu i došao na 16. mesto, na poen manje od svog gradskog rivala. U narednom kolu, Radovanovićev tim dočekuje ekipu Torina.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter