10
Domaći fudbal

PREMIJER VUČIĆ OPTUŽUJE ZVEZDU I PARTIZAN: Klubovi lažu, niko ne želi privatizaciju

Objavljeno: 23.12.14 u 09:25

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, iznoseći svoj stav u Skuštini Srbije, optužio je srpske klubove, pre svega Crvenu zvezdu i Partizan, da obmanjuju javnost pričama o privatizaciji koju, kaže on, upravo čelnici tih klubova i – sabotiraju!

– Svi vas lažu da su za privatizaciju i dok je god tako, možete da imate onaj cirkus kao u Zvezdi, Partizanu, svakom klubu u kojem imate gubitke od ne znam koliko miliona – istakao je Vučić govreći u Skupštini Srbije.

– A oni pričaju o reformskim merama tako što su promenili ime stadionu i svi treba da se plavimo blesavi da to ne vidimo. Pare su bačene u bunar, džepovi su napunjeni, a klubovi propadaju – podvukao je Vučić prenosi B92.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. niko nije zeleo smanjenje plata i penzija razne akcize koje su povecane i ostalo pa nikog niste pitali a sada se uvlacite saci huligana i lopova…. toliko da su svi jednaki

    0
    0
    Odgovori
  2. niko nije zeleo smanjenje plata i penzija razne akcize koje su povecane i ostalo pa nikog niste pitali a sada se uvlacite saci huligana i lopova…. toliko da su svi jednaki

    0
    0
    Odgovori
  3. Gospodo političari vi ste i napravili dugove klubovima preko političara koje ste postavljali u upravne odbora kao da pomognu ,a oni su pravili ogromne dugove po sistemu što gore to bolje i sada bi kao spasioci da privatizujete klubove .Dobro poznati sistem kojim ste uništili sve što je bilo vredno u državi i sada se kao perete i prebacujete odgovornost na klubove pa pogledajte i sada ko je u upravnim odborima većina ih je postavila politika.

    0
    0
    Odgovori
  4. „Klubovi lazu“ … ali i kradu … a svi dobro znamo i ko pet puta vise … Bitno je da je sredinom godine rekao da ce prestati ulaganja drzave u klubove, sto se u slucaju Partizana i obistinilo (pogotovo u kosarci), a za Zvezdu se cak i povecava ulaganje (primer novi ugovor sa Gaspromom i na osnovu toga trazeni kredit od 17.7 miliona E). A i politicari su, po njegovom tadasnjem obecanju, napustili UO klubova i ne mesaju se u sport !!!

    0
    0
    Odgovori
  5. ma nije on nesposoban nego jednostavno nece i tacno treba pustiti da vise potonu nego ce od toga korist opet imati čović i ovaj drugi tamo. na zapadu izađeš sa dobrom idejom i dobrim argumentima privatnik dođe uloži novac i to je to

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter